3-همیشه آکواریوم و وسایل آن را با نمک بشویید و از مواد شیمیایی استفاده نکنید.
برای شستن آکواریوم می توان نمک را به دیواره ی مرطوب آکواریوم ریخته و با فرچه یا یک مسواک آن را ضد عفونی کرد .
برای ضد عفونی وسایل ، آنها را در محلول آب نمک (به ازای هر لیتر یک قاشق چایخوری ) به مدت 10 دقیقه قرار داده و با فرچه یا مسواک جرم آنها را از بین ببرید .
4-هر ده روز یکبار یک سوم آب آکواریوم را تعویض کنید .
با اینکار علاوه بر تمیز نگه داشتن آب آکواریوم ، میزان مواد سمی محلول ناشی از فضولات ماهی ها و باقیمانده ی غذاها را کاهش داده و مانع از سنگین شدن آب خواهید شد .
5- درهر بار تعویض یا سیفون آب آکواریوم مقداری نمک به آن اضافه کنید.
علت اینکار جلوگیری از ابتلای ماهی ها به بیماری قارچ میباشد . هم چنین مقدار نمک باید با توجه به شرایط زیستی آن ماهی تعیین گردد . مثلا برای نگهداری اسکار ها در هر 20 لیتر یک قاشق چایخوری و برای اسکات ها در هر 10 لیتر یک قاشق چایخوری نمک اضافه شود .
6- هر گز در آکواریوم وسایل تیز قرار ندهید .
استفاده از وسایل تیز در آکواریوم باعث صدمه دیدن ماهی ها شده و چون درمان آبزیان بسیار سخت تر از سایر جانداران زنده است ، ممکن عفونت ناشی از زخم منجر به مرگ ماهی شما شود .
7- زمان های استفاده از پمپ هو ا :
اگر در آکواریوم شما تعداد زیادی گیاه طبیعی وجود دارد استفاده از پمپ هوا در شب ها ضروری می باشد .
دلیل این امر گرفتن اکسیژن و پس دادن دی اکسید کربن توسط گیاهان در شب ها می باشد .
- ماهی ها را دو تا سه وعده در روز تغذیه کنید.
توصیه می شود در این باره از غذاهایی استفاده شود که پروتئین زیادی دارند مانند کرم فشرده و آرتمیا (تخم میگو ) که در رشد و زیبایی ماهی ها بسیار موثر است .
9- برای ماهی ها به اندازه ی کافی غذا بریزید .
معمولا مقدار غذایی که ماهی در مدت یک دقیقه می خورد برای هر وعده کافی می باشد و در صورتی که مقداری از غذا باقی بماند موجب رسوب شدن آن در کف آکواریوم و در نهایت کدر شدن آب می شود .
10- در غذای ماهی ها تنوع ایجاد کنید .
هر چه غذا متنوع تر شود ماهی ها میل بیشتری به خوردن غذا از خودشان نشان داده و باعث تسریع در رشد آنها خواهد شد .
:: برچسبها:
در غذای ماهی ها تنوع ایجاد کنید ,
برای ماهی ها به اندازه ی کافی غذا بریزید ,
زمان های استفاده از پمپ هو ا ,
شرایط نگهداری ماهی در آکواریوم ,
,
:: بازدید از این مطلب : 915
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0